Gartnergryde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hvis kartoflerne er store, skæres de i kvarte eller tykke skiver. Løget pilles og skæres i både. Gulerødderne skæres i skiver. Tomaterne skæres i både. Bønnerne nippes og skæres i 2-3 stykker.
Kartoflerne svitses godt igennem i olie. Løg og gulerødder tilsættes og svitses med. Tomater, merian og vand tilsættes. Retten snurrer sammen under låg ved svag varme ca. 1/2 time. Bønnerne snurrer med de sidste 10 min. Retten smages til med salt og peber, og drysses med hakket persille ved serveringen. Tilbehør: Groft madbrød. |
|
Opskriften er vist 61004 gange,
og udskrevet 1284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer PN - 2011-03-14 17:58:34 Gid jeg havde Per's madlavningsevner for hans billeder ser altid så utroligt lækre ud - og mine resultater kommer altid til at smage skidt og se helt anderledes ud end billederne. Men jeg vil sige en gigantisk tak for alt det arbejde Per har lagt i at lave mad og tage billeder og hvad han ellers har knoklet med. Tak Per. DenSorteFane - 2008-05-06 00:58:36 Det lyder godt... lige noget vi kam hånterer til vores food not bmbs vogn www.piratradio.dk/foodnotbombs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne