Syltede valdnødder

Syltede valdnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.valnøddekerner
500 g.brun farin
1 citron saften heraf
1 vanillestang
 
Opskrift:
Nøddekernerne skoldes med kogende vand, og skylles derefter godt, så en del af den tynde lidt bitre hinde fjernes. De kommes i en gryde sammen med de øvrige ingredienser, samt vand så det lige kan dække. Bringes til kogepunktet og simmer svagt uden låg i ca. 2 - 3 timer. Lagen - der er som sirup - tilsættes Atamon og det fyldes på glas.





karakterer:
Opskriften er vist 20131 gange,
og udskrevet 353 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
De syltede valnødder er bedst efter et par mdr. lagring. De er fortrinlige til eks. pate', gorgenzolla og andre oste