Kyllingleverpostej
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt : Red : |
|
|
Beklæd en aflang 1 liters form med tynde spækskiver. Fjern årestammerne og eventuelle galde aftegninger på leveren.
Kom 2/3 af leverne, ansjosfileterne og løget skåret i mindre stykker i blenderen og kør det til en fin puré. Passér det gennem en sigte. Bland fløde, æg og rasp, mel og cognac i en skål. Rør, til raspen er blødgjort. Brun de resterende levere kort i smør på en pande. Lad dem blive helt kolde. Bland æggeblandingen med leverpurén og krydr med peber og merian. Fyld bunden af formen med lidt af levermassen og læg de hele levere i. Fyld resten af massen i formen. Sæt ovnen på 200 grader og stil en lille bradepande med vand på nederste rille. Læg alufolie over formen og stik nogle huller i folien. Stil formen i det forvarmede vandbad, der kun må gå 2/3 op af formen. Bag den 45- 50 minutter, stik i postejen med en nål, den skal komme tør op. Tag folien af i slutningen af bagetiden og læg laurbærblade på og stik nellikerne i posten. Lad posten blive helt kold, inden den vendes ud af formen og skæres i skiver. Server f.eks. postejen i tynde skiver med smørstegte champignoner, blandet salt og cornichons. |
|
Opskriften er vist 16678 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne