Sabaayad
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Somalia Indsendt : |
|
|
Mel, æg, olie og salt hældes i en skål.
Samles med vandet til dejen er blød og smidig. Æltes godt i 8-10 min.
Del dejen i boller på størrelse med en tennisbold. Lad bollerne hvile udækket i 10-15 min.
Rul hver bolle ud i A4 størrelse.
Fold den ene langside lidt ind over midten. Fold den anden langside hen over. Hiv lidt i dejen og fold den ene ende ind til midten og fold den anden over.
Resultat en firkant på ca. 10x7 cm.
|
|
Opskriften er vist 20491 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (73 stemmer) |
|
Kommentarer pissst - 2011-06-20 21:25:52 det skal ikke i ovnen eller men det skal steges på panden anonym - 2010-08-18 19:03:09 det skal hæves i ca. 30min. og derefter skal det steges på en bradpande med en spsk olie i. i begge sider ind til den for farve . Roobl3 - 2008-03-11 20:51:38 Man kan også lave kibis (andet ord for sabaayad) uden æg..:) somali-girl - 2007-02-08 11:37:33 og så er det klare somali-girl - 2007-02-08 11:36:51 Det skal steges med lidt olie på pande til det bliver lidt gyldent brun og til det bliver lidt kraftigt Marissa - 2005-01-01 01:01:01 Det skal på panden uden fedtstof - tanja - 2005-01-01 01:01:01 hej... der mangler angivelsen på bagetid og om det skal steges eller bages... ellers lyder det meget godt ulla - 2005-01-01 01:01:01 sig mig lige mangler der ikke noget. skal det koges i kolie eller bages i ovn maja - 2005-01-01 01:01:01 hvor længe skal de have og til hvad temperatur Elin - 2005-01-01 01:01:01 jeg vil da gerne vide hvor længe det skal bage og ved hvilken varme |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne