Kinagryde i sur-sød sauce
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør marinaden sammen. vend kødstrimlerne heri og lad dem marinere ca. 1 time.
Rens imens grønsagerne og skær dem i strimler. Varm 2 spsk. olie i en dyb pande eller en gryde og svits hurtigt grønsagerne heri sammen med hvidløgsterningerne. Tilsæt 1 dl bouillon og lad grønsagerne koge næsten møre. Tilsæt ananasstykker og - saft, soyasauce og 2 tsk. eddike. Jævn let med Maizena og smag til med salt og peber. Si kødet fra marinaden og brun det over god varme i olie i ca. 2 min. Bland kød og grønsager ved anretningen og serverer retten med løse ris og groft brød. |
|
Opskriften er vist 59129 gange,
og udskrevet 2108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Kuno Arnkilde - 2021-02-25 13:41:16 Hej, under svits af grøntsager, bliver der omtalt hvidløgsterninger. De er ikke opført under ingredienser - og hvad er hvidløgsterninger i det hele taget? - M - - 2011-03-30 21:55:13 Hvilken slags bouillon skal man bruge ? Svine eller grønsag ? Går ud fra at det er svine, men vil gerne lige være sikker :) Mette - 2009-02-18 18:55:47 Smagte rigtig godt, vil helt sikkert lave det en anden gang, brugte også dobb. marinade, vil næste gang evt lade det marinere natten over. Hvidløgsterningerne står ikke i opskriften kun hakket hvidløg til marinaden. Jan Ole - 2005-01-01 01:01:01 Det gør ikke noget at bruge en dobbelt portion marinade. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne