Mozartkugler
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær marcipanen i 18-20 stykker og bred hvert stykke ud i hånden eller på bagepapir til dobbelt størrelse.
Del nougaten i 18-20 stykker. Læg et stykke nougat på hver stykke marcipan, og tril det til en kugle. Sæt gerne kuglerne i køleskab nogle timer eller til næste dag efter de er trillet og blevet lidt håndvarme. Dyp kuglerne i smeltet chokolade og pynt med guldstøv eller krymmel. |
|
Opskriften er vist 29318 gange,
og udskrevet 764 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-12-01 21:00:23 Synes det er nemmest at trykke marcipanen flad mellem 2 stykker bagepapir eller badpapir. Sæt de chokoladeovertrukne kugler på bagepapir. Lars Larsen - 2011-03-09 13:20:51 De stammer fra Østrig vi har nemlig lige været i Østrig og de første opstod i Salzburg syphonex - 2008-12-03 18:14:45 jeg laver min egen marcipan...den bliver ikke så söd jule bageren - 2005-01-01 01:01:01 de lyder god ...dem vil jeg lave Stina - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift, man kan også med fordel pynte kuglerne med hvide chokoladestriber eller mandelspitter eller kandiserede violer. Kun fantasien (eller evt. smagssans) sætter grænser!!! Inge - 2005-01-01 01:01:01 Guf........de vil pynte på julebordet kokken - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder bare goodt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne