Hindbærshake
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom appelsinsaft, bær og sukker i en blender.
Blend dem til en ensartet masse.
Kom yoghurt og mælk i og kør det cremet. Kom isterningerne i og blend til drikken er skummende og isen knust helt. Server den straks i høje glas. Tips: Fødevarestyrelsen anbefaler at koge frosne hindbær inden brug i retter som ikke opvarmes, derfor har vi kogt og purerede hindbærrene, og frosset dem ned i isterningbakker, derfor det sjove udsende på "bærrene" Se opskrift her, Hindbær til smoothie og milkshake, varmebehandlet |
|
Opskriften er vist 28490 gange,
og udskrevet 422 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2008-07-26 15:15:00 meget Kold og dejlig. hurtig at lave og meget forfriskende i varmt vejr. alle i familien elsker den! Maria - 2008-07-26 15:10:24 Rigtig god. Nem at lave og super skøn. Dejligt i det varme sommervejr! kan klart anbefales! nissen - 2008-05-17 08:46:41 nam nam den er bare super. den er også rigtig god om morgenen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne