Flæskerullepølse
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Salt, peber, sukker og allerhånde blandes godt og gnides på kødet. Løgene hakkes fint og drysses på kødet. Husblasen fordeles ovenpå løgene, og kødet rulles sammen.
Rullepølsen pakkes ind i husholdningsfilm (det holder på saften) og snørres derefter med bomuldsgarn. Pølsen dækkes til og stilles i køleskabet i mindst 2 døgn. Den koges i vand i ca 1 ½ time. Når pølsen er kogt, skal den stå under let pres i køleskabet ( læg et lille spækbræt ovenpå pølsen og sæt en mindre gryde med vand ovenpå). Rullepølsen serveres med groft rugbrød, fedt, sky og løgringe. |
|
Opskriften er vist 106448 gange,
og udskrevet 2900 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Alex - 2015-12-19 10:07:01 Er igang, kunne dog aldrig finde på at pakke den ind i film eller stegepose. "?kemi". kirsten larsen - 2013-09-06 16:30:25 jeg koger ikke, men bruger ovnen. den snørrede rullepæle i en franskbrødsform, der kommes vand ved og 2 timer i ovnen ved ca 200g skal det være rigtigt let, køber jeg en rå rullepølse i supermarkedet, pakker dem ud og putter ekstra krydderier løg og husblas i og så tilbage i den elastiske pose fra forretningen, så er den også klar til ovnen kok - 2012-12-30 10:05:05 husholdningsfilm blive på mens man koger pølsen det ses også på det sidste foto * - 2012-07-22 11:32:23 Brug micro ovns film. Det kan holde til varmen Anni - 2011-10-03 10:21:02 en meget mærkelig opskrift! Steffen - 2011-04-05 14:43:03 hvis husholdningsfilmen skal fjernes - så skal man jo til at snøre den sammen igen ?? Steffen - 2011-04-03 15:18:19 "Nej tag endelig filmen af inden kogning" - hvis filmen skal tages af - så skal den jo snøres een gang til før kogning ? Film kan tåle ca 90grader med hvad med at bruge en stegepose i stedet og koge den i denne ? Ingrid - 2010-12-19 20:48:39 Nej tag endelig filmen af inden kogning. anonym - 2010-12-16 12:23:19 Hej lige et spørsmål skal husholdningsfilm blive på mens man koger pølsen anette - 2005-01-01 01:01:01 udemærket pålæg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne