Rødkålssuppe

Rødkålssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 selleri
300 g.rødkål
1 rødbede
2 løg
2 fedHvidløg
30 g.smør
1.5 l.bouillon
2 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits hvidløg og løg klare i smør. Hæld bouillonen ved og tilsæt finthakkede grøntsager. Kog det til alt er mørt og smag til med citronsaft, salt og peber.

Server med creme fraiche.





karakterer:
Opskriften er vist 35887 gange,
og udskrevet 560 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-03 16:55:34
Der står ikke hvor meget vand der skal i, det må meget gerne oplyses, så man ikke kommer for meget eller lidt vand i.

  -   2014-09-11 18:49:08
Suppen smager fint nok, men det er svært at abstrahere fra den lilla farve (fra rødkålen). Hvis jeg laver den en anden gang, vil jeg vælge at bruge hvidkål. Creme fraiche som tilbehør fungerer heller ikke rigtig. Det virker fejlplaceret. En grov bolle er efter min vurdering et bedre alternativ