Rødkålssuppe
Hovedingrediens : Kål - Rødkål Indsendt : Red : |
|
|
Svits hvidløg og løg klare i smør. Hæld bouillonen ved og tilsæt finthakkede grøntsager. Kog det til alt er mørt og smag til med citronsaft, salt og peber.
Server med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 35887 gange,
og udskrevet 560 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2015-01-03 16:55:34 Der står ikke hvor meget vand der skal i, det må meget gerne oplyses, så man ikke kommer for meget eller lidt vand i. Miriam - 2014-09-11 18:49:08 Suppen smager fint nok, men det er svært at abstrahere fra den lilla farve (fra rødkålen). Hvis jeg laver den en anden gang, vil jeg vælge at bruge hvidkål. Creme fraiche som tilbehør fungerer heller ikke rigtig. Det virker fejlplaceret. En grov bolle er efter min vurdering et bedre alternativ |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne