Kinesiske ægnudler med skinkestrimler
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak løg og hvidløg fint. Skær porre, peberfrugt og gulerødder i meget tynde strimler. Fjern kerner og skillevægge i chilierne og hak dem fint.
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm 1 tsk olie i en wok, stor pande eller stegegryde ved kraftig varme. Steg kødet ved kraftig varme i 1-11/2 minut. Lad kødet danne skorpe, inden det vendes på panden. Vend det derefter, så det bliver stegt på alle sider. Tag kødet op på en tallerken. Kom 1/2 spsk olie i wokken og steg nu løg, porre, peberfrugt, gulerødder, hvidløg og chili i 2-3 minutter under konstant omrøring. Kom kødet tilbage i wokken og varm det igennem. Smag til med Ketjap manis eller sojasauce samt salt og peber. Serveres med ægnudler kogt efter anvisningen på pakken |
|
Opskriften er vist 52293 gange,
og udskrevet 1090 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Irene Søttrup - 2016-08-24 22:33:41 Virkelig lækker ret - absolut ikke sidste gang jeg skal lave det Jeg brugte fuldkornsnudler. anonym - 2016-04-07 13:48:47 Super lækker opskrift - et stort 5-tal herfra :-) Anita - 2012-08-23 18:37:10 23/8-2012 Let og lækker opskrift - 1 chili er måske nok. anonym - 2005-01-01 01:01:01 den karakter passer ikke den er langt bedre !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne