Kernemælkssuppe

Kernemælkssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Mælkesupper

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.75-1 dl.hvedemel
0.75-1 dl.sukker
1.25 l.kærnemælk
1 tsk.reven citronskal
1-2 æg
 evt.1 dl. rosiner
 
Opskrift:
Mel og sukker blandes godt i en tykbundet gryde og udrøres med kærnemælken. Citronskallen tilsættes og suppen bringes i kog under kraftig piskning, så den ikke skiller.

Efter et kort opkog tilsættes rosinerne og suppen smages til med sukker. Æg piskes med lidt sukker i en skål, og vendes herefter i suppen.

Tips:

I stedet for æg kan man servere flødeskum (af ca. 1 dl piskefløde) til suppen. Rosinerne kan ombyttes med snittede mandler.





karakterer:
Opskriften er vist 16899 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu