Kernemælkssuppe
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Mel og sukker blandes godt i en tykbundet gryde og udrøres med kærnemælken. Citronskallen tilsættes og suppen bringes i kog under kraftig piskning, så den ikke skiller.
Efter et kort opkog tilsættes rosinerne og suppen smages til med sukker. Æg piskes med lidt sukker i en skål, og vendes herefter i suppen. Tips: I stedet for æg kan man servere flødeskum (af ca. 1 dl piskefløde) til suppen. Rosinerne kan ombyttes med snittede mandler. |
|
Opskriften er vist 16899 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne