Kartofelgratin
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem lagvis med finthakket løg i et fladt, smurt ovnfast fad.
Pisk fløde, mælk, æg, salt og peber sammen og hæld blandingen over kartoflerne. Fordel smørklatter over. Bages i ovnen i 60 minutter ved 200 grader C alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 62934 gange,
og udskrevet 1313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina.1965 - 2013-10-16 12:28:08 Utrolig nem og meget lækkert tilbehør . har netop lige lavet det til en kronjortemørbrad jeg havde liggende i fryseren, det var bare lækkert, tak for en herlig opskrift, stort, 10 tal herfra. Laila - 2012-02-13 15:46:53 Lækker!!! Og nej, det er ikke flødestuvede kartofler eller kartofler i fløde. Der er æg i så det er en gratin. anonym - 2011-01-30 21:18:49 Hvis jeg ikke tager fejl, så er det opskriften på Kartofler i Fløde ( Flødestuvede Kartofler) camilla - 2005-01-01 01:01:01 jums prøv den med kalkunbryst skåret op og fyldt med krydderurter,og stegt i stegeso |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne