Rosenkålsuppe med bacon
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Del rosenkålen og rist den sammen med fintsnittet løg i en rummelig gryde med lidt varm olivenolie 2 minutter.
Tilsæt bouillon og lad det simre i ca. 10 minutter. Blend suppen og smag til med salt og peber. Skær baconen i strimler og steg den sprød på en pande, læg den på fedtsugende papir. Pynt suppen med friskplukket karse og bacon og server med et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 119449 gange,
og udskrevet 2726 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Lis - 2013-09-30 19:51:24 Tilsæt noget flødeost, lidt chili og koriander - så er den rigtig god! anonym - 2011-12-24 14:20:06 Smager godt! Dog havde jeg ingen hønseboulion så brugte grønsagsboulion istedet... Smager lidt hen af broccoli suppe :) Ann Catrin - 2011-11-18 14:03:49 Nem at lave og den smager super-godt. Kurt - 2011-10-24 09:25:43 Min 7 årige datter ÆLSKER den, er kanon med kalkun bacon og grov flüte, og det er godt nok noget af det mest velsmagende til den billigste pris, jeg nogen sinde har lavet. vennen - 2011-01-13 23:06:26 Aldrig har jeg smagt noget så fælt, med så dårlig eftersmag. Rosenkål hører åbenbart ikke til i en suppe. Gøsse - 2010-05-13 16:37:06 Rigtig god ret, og faktisk genialt med Karse Den passer i billedet og og giver en særpræget smag 5 stjerner fra mig Beth - 2009-10-08 15:18:57 Nem at lave. God måde at få spist mange rosenkål på. Kan med fordel opvarmes dagen efter. anonym - 2009-03-10 16:43:26 Virkelig en lækker suppe. Vi har lavet den et par gange nu med fedtfatttig kalkunbacon :) madmor - 2007-11-21 09:54:08 jeg er i en kantine og de er bare vilde med suppen .-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne