Sandwichboller 03
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i lidt af væsken, og pisk den sammen med resten af væsken, salt og 250 g mel og rugmelet. Lad
denne for-dej stå tildækket, et par timer et lunt sted, indtil den bobler.
Ælt den med resten af melet, og lad den hvile et kvarters tid.
Form den til 14 boller, der rulles let ud med kagerullen, og stilles til hævning ½ time, tildækket. De pensles med sammenpisket æggehvide og drysses med sesam, før de bages i ca. 15 min. ved 225°. |
|
Opskriften er vist 25547 gange,
og udskrevet 784 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2014-04-05 19:34:06 Rigtig lækre og smagfulde boller! Jeg kommer 500g hvedemel og 100g groft rugmel i før hævning, og tilsætter ca. 200 g mel efter hævning. Pia - 2005-01-01 01:01:01 ...OG i øvrigt MEGET fryseegnet Pia - 2005-01-01 01:01:01 GOD opskrift, men der skal ca. dobbelt så meget mel i, i følge efterhånden en del venner og familie der har prøvet den !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne