Yorkshire fiskepie
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : England Indsendt : |
|
|
Ovnen forvarmes til 180 grader.
En 23 cm. tærteform pensles med smeltet smør eller olie.
Kom fiskefiletter, mælk, smør, salt og citronskal på en stor pande, og lad det simre under låg i 8 minutter.
Tag det fra varmen.
Rist baconskiverne sprøde og hak dem fint. Rør æg og bacon sammen med fisken, og hæld det i den smurte tærteform. Dej: Bland hvedemel, havremel, smør og salt i køkkenmaskine til det har en grynet konsistens. Tilsæt vand og citronsaft for at samle dejen. Læg den koldt 10 minutter, inden den rulles ud. Dejen udrulles mellem to stykker bagepapir, så den kan dække tærteformen. Kanten af formen fugtes med æg og fiskefyldet dækkes med dejlåget. Pensles med æg og bages i 30 minutter. Tips: Traditionel engelsk ret |
|
Opskriften er vist 12258 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2005-01-01 01:01:01 En fantastisk opskrift. Kan godt være en smugle tør, men til gengæld er den ikke fed. man blive ikke overmæt af den. Skal prøves:) Anne - 2005-01-01 01:01:01 En fantastisk opskrift. Kan godt være en smugle tør, men til gengæld er den ikke fed. man blive ikke overmæt af den. Skal prøves:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne