Luciaboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Lucia Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarine, tilsæt mælk. Når blandingen er fingervarm hældes den i en skål.
Rør gæren ud i mælkeblandingen. Tilsæt gurkemeje, salt og sukker og rør. Tilsæt hakkede mandler, rosiner og ægget og rør. Rør melet i lidt ad gangen indtil dejen er smidig og slipper hænderne. Del dejen i 14 stykker og form stykkerne til kringler, kranse, s ér og andre figurer. Sæt dem på en plade med bagepapir. Hvis der er tid hæver dejen i 20 min. på pladen. Bag brødene i 15 min. ved 225*. |
|
Opskriften er vist 26523 gange,
og udskrevet 817 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer petra meyer odense - 2008-12-23 14:17:50 hej alla ! Nu kommer jeg från sverige och där bakar vi lusse bullar bara med saffran och russin inga mandlar och gurkmeja det är tradition i sverige til lucia firande i mitten av dec samt till advent.mycket nöje mvh petra victoria - 2008-11-11 15:32:12 hvis man vil have med safran så kig i den anden opskrift med luciaboller :) the best seller - 2007-11-28 18:23:54 syntes altså at den er bedre ed gurkemeje!! eva - 2005-01-01 01:01:01 i rigtige luciaboller er der safran i og ikke gurkemeje anonym - 2005-01-01 01:01:01 de bliver altså meget bedre med safran i stedet for gurkemeje. Krazia - 2005-01-01 01:01:01 Ja, nu har jeg fundet ud af det. Nam nam, det er næsten bedre end choklademousse Krazia - 2005-01-01 01:01:01 Jeg elsker jo Luciaboller og jeg synes de er rigtig gode. Men hvor mange bliver der ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne