Kylling a'la Vinter med en snert af sommer
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Vask kyllingefileterne.
Blend hvidløg, løg og den opløste bouillon, derefter varmes olien i en gryde, til olie står og sprutter.
Hæld masser af karry i olien, til det er holdt op med at syde og boble.
Skær kyllingerne i stykker, steg i 8-10 min i pande.
Hæld løgmix i olien, derefter tilsættes tomatpuré og friskost.
Smag til med krydderier og eddike, og lad kyllingen stå og simre i 8-10 min.
Servér.
|
|
Opskriften er vist 13864 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Madglad - 2005-01-01 01:01:01 FØJ! Enten er det her en joke, eller også er opskriften skrevet forkert ind. Om igen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne