Berlinere
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel, sukker og kardemomme. Smulder fedtstoffet heri. Tilsæt det sammenpisket æg.
Rør gæren ud i det let lunede mælk og ælt den i dejen. Rul dejen ud til en plade på ca. 1 cm. tykkelse og udstik runde "kager" med en form eller et glas.
Fordel lidt marmelade over halvdelen af dejcirklerne og fold den anden halvdel herover. Klem kanterne godt sammen. Lad dem stå og efterhæver med et klæde over ca. 20 min. Varm fedtstoffet i en gryde. 180 grader C. Kog de hævede boller ca. 5 min. pr. hold. Tag bollerne op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Tril dem i sukker. |
|
Opskriften er vist 24847 gange,
og udskrevet 802 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (27 stemmer) |
|
Kommentarer fisken - 2007-12-12 13:05:03 man kan godt lave det med vand Jayman The King - 2005-01-01 01:01:01 det er bare en total super opskrift og de smager bare for godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne