Gløgg med alkohol (Diabetes)
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Højtid: Jul Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Krydderier koges med vand.
Sødemiddel og appelsinskal tilsættes.
Koges op og tages af varmen.
Trækker nogle timer.
Væsken sies. Blandes op med spiritus og varmes op til kogepunktet. Mandlerne tilsættes. |
|
Opskriften er vist 32947 gange,
og udskrevet 714 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (69 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2007-12-19 17:13:00 Jeg tror at rødvinen hører ind under spiritus :) Men skal ikke kunne sige det! eljoma - 2007-12-01 14:48:21 hvornår tilsættes rødvinen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne