Andebryst
Hovedingrediens : And - Andebryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : NEK Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids andebrystet og gnid det med salt.
Opvarm ovnen til 210 grader C. alm. ovn.
Varm olien op på en pande og brun skindsiden på andebrystet til det er gylden, sæt herefter andebrystet i den varme ovn i et ovnfast fad i 20 min, herefter tages det ud og hviler i 20 min med den tykke ende op så blodet vil trække mod den tynde ende. Andebrystet skæres i tyndeskiver fladt (som man skærer en røget laks) |
|
Opskriften er vist 383250 gange,
og udskrevet 11746 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (203 stemmer) |
|
Kommentarer pia oesten - 2013-01-08 11:36:55 Jeg proevede som Ruth ,og som Bjarne osse gjorde,det blev vildt godt kan anbefales ,og denneher er alttsaa osse god ,forskellige men gode :)) lucas - 2012-12-24 17:43:02 nu det snart tid til ande bryst og jule gaver med far bedstefar og bedstemor Line, Kbh - 2010-02-21 16:23:07 Olien kan undlades. Anden ligges på en kold pande, og på den måde vil anden når panden er varm, blive stegt i sit eget fedt. duffy - 2009-10-02 23:20:47 Til kristaogsvend: Nej, du må under ingen omstændigheder nøjes med at brune. Steg brystet helt færdigt med det samme, og lun det evt. senere. Der er alt for stor risiko for bakterievækst, hvis du lader det stå en dag, før du steger det færdigt. jørgen - 2008-12-24 09:34:26 kernetemperaturen i andebryst? 75 grader Anita - 2008-12-23 21:23:21 Hej hvad er kernetemperaturen i andebryst? kristaogsvend - 2008-12-02 11:48:35 Er der nogen der ved, om jeg kan brune andebryst på panden om formiddagen og først stege den færdig i ovn, før retten serveres om aftenen.Hilsen Krista jesper - 2008-10-30 13:38:46 selv en ungkarl kan lave dette måltid Else - 2008-09-04 16:43:47 prøv også at tilberede den på kuglegrill uhm--- Bjarne 10/11/07 - 2007-11-10 19:35:50 Og det blev rigtig godt! Bjarne 10/11/07 - 2007-11-10 19:33:05 Jeg gjorde som 'Ruth'. Uden at forstege lagde jeg de ridsede og krydrede andebryster ovenpå æbler og svesker. 190 grader i ca en time. nipkin - 2007-11-09 12:59:01 steg den med knuste grønne madagaskarpeberfrugter fra dåse. Brug også disse til sovsen med lidt rødvin Ruth - 2007-03-19 01:57:04 Det er bedst i almindelig ovn. Jeg steger dem gerne ved 190 gr i ca 50 min. Synes de bliver mere saftige så. Jeg hælder også lidt vand ved og lidt svesker og æbler, så der er lidt at lave "rigtig" sovs af Valina - 2005-01-01 01:01:01 Er det så i varmlufts eller almindelig ovn? 3b - 2005-01-01 01:01:01 ja det skal være med skindsiden op Nina - 2005-01-01 01:01:01 Når man putter dem i ovnen, skal det så være med skindsiden op? Jeg er ikke husmor kan i nok høre ;o) Nina - 2005-01-01 01:01:01 Når man putter dem i ovnen, skal det så være med skindsiden op? Jeg er ikke husmor kan i nok høre ;o) anonym - 2005-01-01 01:01:01 give Tonny - 2005-01-01 01:01:01 Har også prøvet at stege uden olie og jeg kan kun give de to andre ret, anden bliver sprød og sovsen kom til at smage rigtig godt vibeke - 2005-01-01 01:01:01 Lad vær med at brug olie. Jeg vendte andebrystet ned af, der er jo masser af fedt også blev brystet rigtig dejligt. Faktisk en god måde at lave "andesteg" på. Jeg lavede dejlig brunsovs af andebollion flo - 2005-01-01 01:01:01 man skal ikke komme olie på panden, men starte med skindsiden nedad start med en kold pande så bliver skindet mest sprød anonym - 2005-01-01 01:01:01 Nem gæstemad der kan gøres klar dagen før, så man kun skal ovnstege andebrystet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne