Kryddersild i rosenmarinade
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : gedestalden Indsendt : Red : |
|
|
Kom roseneddike, vand, sukker, nelliker og evt. koriander op i en gryde. Skræl appelsinen meget tyndt, så kun det gue af skrællen kommer med og skær den i strimer. kom dem i lagen sammen med appelsinsaften og lad det hele simre ica. 3 minutter. Smag til med sukker til lagen er tilpas sød. Lad lagen blive helt kold, imens sildene ordnes. Hæld først væden fra sildene, skær dem i passende stykker, læg dem i en skål og hæld den lye lage over. Lad dem trække 1 - 2 døgn i køleskab
|
|
Opskriften er vist 11940 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne