Kartoffelterrine med selleri og skalotteløg

Kartoffelterrine med selleri og skalotteløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 skrællede bagekartofler
0.5 skrællet selleri
150 g.Ricotta, friskost
3 kvisteSalvie, frisk
9-12 skalotteløg
 lidtolivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Riv kartofler og selleri fint. Kom det i en skål og vend med ricotta eller flødeost. Tilsmag med salt og peber. Beklæd en passende form med bagepapir og pensl med olie. Fyld formen og bank den let så fyldet kommer i alle hjørner. Læg salvie hen over og dæk med stanniol. Sæt formen i en varm ovn, 185 grader i 50 minutter. Tag den ud og lad den afkøle inden udskæring. Skær roden af skalotteløgene og sæt dem i et ildfast fad med en bund af groft salt. Bag løgene i en varm ovn, 200 grader i 15-20 minutter. Servér til skiver af den gode kartoffelterrine.





karakterer:
Opskriften er vist 18715 gange,
og udskrevet 366 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu