Kartoffelterrine med selleri og skalotteløg
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Riv kartofler og selleri fint. Kom det i en skål og vend med ricotta eller flødeost. Tilsmag med salt og peber. Beklæd en passende form med bagepapir og pensl med olie. Fyld formen og bank den let så fyldet kommer i alle hjørner. Læg salvie hen over og dæk med stanniol. Sæt formen i en varm ovn, 185 grader i 50 minutter. Tag den ud og lad den afkøle inden udskæring. Skær roden af skalotteløgene og sæt dem i et ildfast fad med en bund af groft salt. Bag løgene i en varm ovn, 200 grader i 15-20 minutter. Servér til skiver af den gode kartoffelterrine.
|
|
Opskriften er vist 18715 gange,
og udskrevet 366 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne