Brun sovs uden kulør

Brun sovs uden kulør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Johanne

Indsendt :     

Ingredienser:
2 bananskalotteløg eller 4 alm. skalotteløg finthakket
 Kvisteaf frisk rosmarin - eller 1 tsk. tørret rosmarin
 
1 dl.soja - Tamari ex. fra Urtekram (Super-Brugsen eller helsekosten) eller Kikkoman
 
500 g.fromage fraiche - tages ud i god tid og står i stuetemperatur røres i skål nær ilden
 
2 dl.vand
 Friskkværnet sort peber
 
Opskrift:
Kom skalotteløg i en gryde og kom soja ved, når de bider i bunden af gryden og vand og rosmarin. Lad koge sagte/simre i 15 minutter.

Si væsken og kog den op, så den er så varm som muligt. Fromage fraiche, der er taget ud på forhånd og rørt i en skål nær ilden, for ikke at køle sovsen voldsomt ned, piskes i.

Tips:

Den bliver godt nok ikke brun-brun, men ligner nærmest en flødesovs - smagen er dog præcis som min mormors opbagte.





karakterer:
Opskriften er vist 42729 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu