Hvidløgs-kryddereddike
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Eddike Indsendt : Red : |
|
|
Eddiken koges med timian og chili i ringe. Hvidløgene blancheres i kogende vand, og står i 2 min. Vandet hældes fra og de fyldes på flaske. Chili og timian tages op af eddiken, og kommes i flasken sammen med saltet. Eddiken koges op og hældes over. Flasken lukkes tæt, og henstår i 2-3 dage. Eddiken hældes fra og gives et opkog, hvorefter den atter hældes over. Flasken lukkes og opbevares mørkt og køligt. Eddiken er god som tilsætning i forskellige stegesaucer, og hvidløgene kan anvendes knust i mange sammensætninger.
|
|
Opskriften er vist 15074 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne