Hvidløgs-kryddereddike

Hvidløgs-kryddereddike, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Eddike

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 fedhvidløg
7 kvistefrisk timian
2 rød chilipeber
1.5 tsk.salt
1 l.eddike
 
Opskrift:
Eddiken koges med timian og chili i ringe. Hvidløgene blancheres i kogende vand, og står i 2 min. Vandet hældes fra og de fyldes på flaske. Chili og timian tages op af eddiken, og kommes i flasken sammen med saltet. Eddiken koges op og hældes over. Flasken lukkes tæt, og henstår i 2-3 dage. Eddiken hældes fra og gives et opkog, hvorefter den atter hældes over. Flasken lukkes og opbevares mørkt og køligt. Eddiken er god som tilsætning i forskellige stegesaucer, og hvidløgene kan anvendes knust i mange sammensætninger.





karakterer:
Opskriften er vist 15065 gange,
og udskrevet 232 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu