Confit de carnard

Confit de carnard, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : And - Andelår

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
4 store andelår (3-400 g hver)
 salt
 
 laurbærblade
 hel peber
 gåse- eller andefedt
 
Opskrift:
læg 4 store andelår (3-400 g hver) i masser af salt natten over. Skyl dem, læg dem tæt i en gryde med laurbærblade og hel peber og dæk med gåse- eller andefedt. De skal koge uhyre stille heri i 1 1/2 time. Tag dem op, lad dem dryppe af. Si og gem fedtet, det kan fryses. På glas begravet i fedt kan lårene holde sig adskillige måneder i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 24684 gange,
og udskrevet 326 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-11-12 16:54:56
Ja, man kan da godt selv confiterer andelår, men det er faktisk bedre og NEMMERE at købe en dåse med Confit de Canard! (Noget af det eneste dåesmad som er bedre end hjemmelavet mad)Da, jeg boer i Sydfrankrig har jeg ofte tilberedt Confit da Canadrd: 1)Åben dåsen i bunden, ja, i bunden! Skrab den sky ud der har samlet sig, gem den, f.eks. i fryseren, også næste og næste gang, SÅ ER DER SKY TIL JULENSANDESOVS, SÅ DENNE KOMMER TIL AT SMAGE AF AND! 2)Åben dåsen og varm den ved 80-100 gr. i ovnen, til alt fedtet er smeltet af lårene. 3)Andelårene lægges på en rist i 225-230 gr. varm ovn, bradepanden på nederste hylde, lårene højt oppe 1/3 fra toppen. Når skindet er brunt og sprødt (ca. 20 min., men pas på det ikke bliver brændt) 4) Serveres straks, evt. med ovnbagte rodfrugter (Gulerødder, majroer, porrer, pastinak,m.v.)

  -   2007-01-13 22:23:38
Ud af glasset, op panden steges til skindet er sprødt i eget fedt

  -   2005-01-01 01:01:01
Super lækkert og mørt, meget bedre end traditionel and.

  -   2005-01-01 01:01:01
Super lækkert og mørt, meget bedre end traditionel and.