Laks med rødbedecreme, Baconbagt

Laks med rødbedecreme, Baconbagt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.fersk frisk norsk laks
4-5 skiverrøget bacon
0.5 friskkogt rødbede
1 dl.økologisk fløde
2 dl.tør hvidvin
50 g.kogte vilde ris
50 g.champignoner i kvarte
 citronsaft
 lidtsmør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Ovnen varmes op til 200 grader. Laksen befries for skind og evt ben. Baconen vikles om laksen og denne sættes i ovnen i ca 10-15 minutter. Hvidvinen koges ind til det 1/2 er tilbage. Rødbeden moses og røres ud i hvidvinen, der tilsættes fløden, (lad det koge sammen i ca 2-5 minutter og smag så til). Champignonerne ristes på tør, knaldvarm pande i ca 5 minutter, og dryppes med lidt citronsaft, hvorefter en klat smør tilsættes panden. Vend de kogte ris rundt i champignonerne og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 15031 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-14 12:44:47
Dette er verdens bedste opskrift. Kan fuldt ud anbefales !

  -   2012-01-10 14:19:21
Hvorfor norsk laks?