Laks med rødbedecreme, Baconbagt
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen varmes op til 200 grader. Laksen befries for skind og evt ben. Baconen vikles om laksen og denne sættes i ovnen i ca 10-15 minutter. Hvidvinen koges ind til det 1/2 er tilbage. Rødbeden moses og røres ud i hvidvinen, der tilsættes fløden, (lad det koge sammen i ca 2-5 minutter og smag så til). Champignonerne ristes på tør, knaldvarm pande i ca 5 minutter, og dryppes med lidt citronsaft, hvorefter en klat smør tilsættes panden. Vend de kogte ris rundt i champignonerne og smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 15026 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Maaads - 2012-02-14 12:44:47 Dette er verdens bedste opskrift. Kan fuldt ud anbefales ! anonym - 2012-01-10 14:19:21 Hvorfor norsk laks? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne