Glasur til kransekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Flormelis Højtid: Nytår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Det hele røres godt sammen, tilsæt æggehviden lidt efter lidt, ikke sikkert det hele skal bruges.
Glasuren kommes i en sprøjtepose, hvor der klippes et lille hul eller brug en rund tyl på 2 mm. (Fordelen ved tyllen er at hullet bliver ens hver gang) Se opskrift på den klassiske kransekage |
|
Opskriften er vist 134476 gange,
og udskrevet 2702 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (35 stemmer) |
|
Kommentarer Carsten - 2021-12-31 11:17:22 Jeg bruger kun 1/2 tsk. eddike. Det er mængden i mormors gamle kogebog. Rasmus - 2015-12-31 09:37:40 1/2 spsk eddike lyder af meget. Er det ikke 1/2 tsk? anonym - 2011-12-31 12:09:16 Er nem at arbejde med - fulgte opskriften - man kan jo ikke smage eddiken. julie - 2005-01-01 01:01:01 prøv at blande en lille smule citronsaft istedet for eddike. det smaget godt og holder formen flot BENTE - 2005-01-01 01:01:01 bør piskes på laveste hastighed med el-pisker, inden den puttes i sprøjtepose fjotte - 2005-01-01 01:01:01 har aldrig hørt om eddike i den glasur før |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne