Dadeltærte med friske dadler
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Blend alle tørre ingredienser til dejen i en foodprocessor. Tilsæt smør og kvark og blend til dejen samler sig til en kugle. Dette kan naturligvis også gøres i hånden. Læg dejen i køleskab 1 times tid.
Rul dejen ud og beklæd en springform 22-24 cm i diameter. Læg papir på dejen og fyld op med ris eller tørrede bønner og forbag tærten ved 200 grader, 8-10 minutter. Fjern papir og fyld. Bring fløden til kogepunktet. Pisk æggeblommer og sukker samt vanillekorn tykt. Si og pisk den kogende fløde i æggemassen, hæld cremen i tærten, læg dadlerne på og drys mandlerne over, før tærten bages færdig ved 190 grader, 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 18455 gange,
og udskrevet 371 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Kagebageren - 2005-01-01 01:01:01 Mums , lækket , gir den 10:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne