Sildeøje
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Indsendt : |
|
|
Fløden koges med snapsen og øvrige ingridienser til det jævner let. Tilsmages med s + p. Saucen kommes på tallerkner. Sildefileterne rulles let sammen og ægge- blommerne kommes i midten. Pyntes med dild og tomat. Serveres med små pille kartofler eller groft rugbrød.
|
|
Opskriften er vist 9359 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne