Grundis
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes hvidt, og den stiftpiskede fløde vendes forsigtig i massen. smages til med vanillesukker.
Tips: Ud fra grundisen kan der ved tilsætnig af forskellige smagsstoffer/Ingredienser, fremstilles diverese is. |
|
Opskriften er vist 22800 gange,
og udskrevet 529 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Tjarli Majk - 2007-07-28 03:27:19 God fornuft i at bruge past. æg, så gæsterne ikke bliver syge |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne