Karamelliseret svinemørbrad

Karamelliseret svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.sojasauce
1 spsk.risvin (tør sherry)
1 spsk.hoisin sauce
1 tsk.honning
 et par dråber chilisauce
2 tsk.olie
500 g.svinemørbrad
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland soyasauce, vin, hoisinsauce, honning, chilisauce og olie i en skål.

Puds mørbraden af. Snør den evt. Pensl den på alle sider med sauceblandingen og læg den i en lille bradepande. Steg den ved 180 grader i 20-30 min., til den er gennemstegt. Øs hyppigt saucen og stegeskyen over den, så der dannes et karamelliseret lag på kødet. Tilsæt et par spsk. vand, hvis bradepanden steger tør. Tag stegen ud og læg den på et skærebræt. Hæld stegesky/sauce i en sauceskål. Skær kødet i papirtynde skiver.

Kan serveres kold med en grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 35791 gange,
og udskrevet 649 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Lækker! Du kan med fordel tilsæt en hakket/mortet stjerne anis frugt i saucen. Dejlig smag af lakrids! Tilsæt mælk til saucen når mørbraden er færdigbagt og kog op...lækker sauce!

  -   2005-01-01 01:01:01
Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.