Karamelliseret svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Bland soyasauce, vin, hoisinsauce, honning, chilisauce og olie i en skål.
Puds mørbraden af. Snør den evt. Pensl den på alle sider med sauceblandingen og læg den i en lille bradepande. Steg den ved 180 grader i 20-30 min., til den er gennemstegt. Øs hyppigt saucen og stegeskyen over den, så der dannes et karamelliseret lag på kødet. Tilsæt et par spsk. vand, hvis bradepanden steger tør. Tag stegen ud og læg den på et skærebræt. Hæld stegesky/sauce i en sauceskål. Skær kødet i papirtynde skiver. Kan serveres kold med en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 35791 gange,
og udskrevet 649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Kristian Madsen - 2005-01-01 01:01:01 Lækker! Du kan med fordel tilsæt en hakket/mortet stjerne anis frugt i saucen. Dejlig smag af lakrids! Tilsæt mælk til saucen når mørbraden er færdigbagt og kog op...lækker sauce! anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne