Karrysalat (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene løse og køl dem helt af.
Hak løget fint og skær peberfrugten i små tern. Lad champignonerne dryppe af. Hak agurken groft, hvis du bruger den. Rør kvarken lind med lidt vand eller letmælk og smag den kraftigt til med krydderier, den skal være stærk. Vend derpå først risene grundigt i, det er nemmest med en gaffel, og vend så alle grønsagerne i. Lad salaten trække tildækket i køleskabet i ½-1 time. Drys gavmildt med karse eller brøndkarse ved serveringen. Tips: Kan spises som selvstændig frokostret anrettet på grøn salat, som tilbehør til f.eks. røget eller kogt, koldt fjerkræ, i en pita sammen med salat eller bare på et stykke rugbrød. |
|
Opskriften er vist 31342 gange,
og udskrevet 644 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer kristina - 2007-10-17 10:49:05 hmm, skal risene ikk koges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne