Franske boller
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : ranslirpa Indsendt : |
|
|
Gær udrøres i det kolde vand.
Sukker, olie, salt og til sidst mel tilsættes.
Dejen æltes til en kugle i min 5 min.
Dejen hviler ca. 8 timer eller til næste dag.
Dejen slås ned og formes til boller ca. 35 stk. Pensles med vand. Bollerne hviler på en smurt plade i 20 minutter og bages herefter 15 min. ved 225 grader C. Tips: Hvis bollerne skal bruges til madbrød kan de drysses med oregano - hvis de skal bruges til fødselsdag kan 150 g rosiner og 100 g nødder tilsættes. |
|
Opskriften er vist 23908 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer sower - 2007-11-09 18:53:48 hvor mange boller kommer der ud af det ca. Mads - 2005-01-01 01:01:01 Fantastisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne