Vaniljekranse uden æg
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : migogmine Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
mandlerne smuttes og hakkes fint sammen med vanilie stængerne.
det hele ældes godt sammen og stilles køligt et par timer eller natten over.
Bages ved 200 grader C. alm. ovn til de er gylden, 7-8 minutter. Tips: de flader lidt ud så man skal give dem lidt ekstra plads. Lad margarinen have stue tempratur så er den nemmer at arbejde med. |
|
Opskriften er vist 65399 gange,
og udskrevet 1768 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-12-09 19:18:04 Som der står så flyder de lidt ud, man kan evt. bruge mindre margarine/smør, eller lidt ekstra mel. Hanne - 2008-11-24 09:25:16 Der skal bruges smør i stedet for margarine. Smør smager meget bedre. Olie bruges ikke i almindelige småkager. Så er det bedre ( i det hele taget ) at lade være med at bage og spise småkager. Svea-mor - 2005-01-01 01:01:01 Super lækre kager. De skal have ca 6-8 min. Skal køres ud gennem kødhakkeren, da de ellers flyder sammen og bliver til flade småkager istedet for runde kranse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne