Krumkaker (kræmmerhuse)
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Norge Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og afkøl det. Piks æggesnaps af æg og sukker. Tilsæt den kolde men flydende smør og mel blandet med kardemomme.
Lad dejen svelle inden stegning i form. Tips: Moderne kræmmerhusjærn ligner el-vaffeljærn. Ellers findes de gamle jærn og aluminiumsjærn til kogeplade. En klat i midten,præsses sammen til det dejen ved yderkant. |
|
Opskriften er vist 15375 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne