Torskesuppe
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Indsendt : |
|
|
Torsken skal deles i tre stykker: Hoved, mellemstykke og hale.
Kødet fra mellemstykket skæres fra benene til senere brug til fiskefrikadeller.
Hovedet finpudses for kød, og halen bruges til kogning.
Suppe:
Benene fra mellemstykket samt afpuds fra hoved- mellemstykket koges sammen med løg ca. ½ time.
Si suppen.
Tomater koges i suppen; når de er kogt ud, blendes det hele.
Smag til med salt og peber og jævn evt. suppen.
Pynt med toppe af creme fraiche.
Serveres med trekantede kuvertbrød.
|
|
Opskriften er vist 19891 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Susan - 2010-08-25 16:27:32 Hvor mange løger, hvor mange tomater, hvor meget creme fraiche? lars - 2009-02-11 18:55:33 mangel fuld opskrift... vor mange løg vor mange tomater, til vor meget fong. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne