Andepostej
Hovedingrediens : And - Diverse and Indsendt : Red : |
|
|
Brun risene i smørret og tilsæt vandet. Lad dem simre i 40 min. og rør godt undervejs. Afkøl dem.
Halvdelen af andeleveren blendes sammen med salt, peber, Hvid Kornblomst og de kogte ris. Resten af leveren hakkes groft med en kniv. Hak løgene fint, riv Pecorinoen og bland det hele med levermoussen sammen med pistaciekerner og hakket estragon. Vend de grovere leverstykker i. Fjern skindet fra andebrystet, og skær det ud i små bidder. Rist dem godt på en tør pande med salt og peber ved rigtig god varme i 5 - 6 min. Til allersidst tilsættes honningen. Køl det lidt af og bland det med resten af farsen. Lad blandingen stå og hvile på køl en times tid. Rør det så godt igennem og hæld det i små skåle. Sæt skålene i en bradepande med vand i bunden ved 180° i 45 min. Tag postejerne ud og lad dem stå en dag, før de serveres med godt brød. Gerne med et tilbehør af ristet brød og cremede oste og frugt. Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 19963 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (20 stemmer) |
|
Kommentarer www.franskehuse.dk - 2005-01-01 01:01:01 Opskriften er meget fin, men jeg ville nu skifte smørret ud med andefedt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne