Kyllingebryst med forårsløg

Kyllingebryst med forårsløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 forårsløg skåret i tynde ringe
1 gulerod skåret i fin julienne (food-processor)
1 tsk.finthakket hvidløg
4 kyllingebryster uden skind
 salt
 peber
2 dl.hønsebouillon
1 spsk.sojasauce
0.5 tsk.sukker
1 tsk.majsstivelse rørt ud i lidt vand
 
Opskrift:
Bland forårsløg med gulerod og det halve af hvidløget. Skær en lomme i længden af kyllingebrysterne. Krydr lommen med salt og peber og fyld dem med blandingen. Tryk brysterne sammen igen. Krydr udvendig med salt og peber. Damp dem i ca. 15 min., til de er hvide helt igennem. Kog hønsebouillonen op i en lille gryde. Tilsæt soyasauce, sukker og resten af hvidløget. Lad det koge ned i nogle minutter. Jævn saucen med majsstivelse og rør hele tiden, til saucen har den rette konsistens. Skær brysterne i skiver og øs sauce over.





karakterer:
Opskriften er vist 27397 gange,
og udskrevet 600 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-29 16:23:43
hvad kan man få der til?