Kyllingebryst med forårsløg
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Bland forårsløg med gulerod og det halve af hvidløget. Skær en lomme i længden af kyllingebrysterne. Krydr lommen med salt og peber og fyld dem med blandingen. Tryk brysterne sammen igen. Krydr udvendig med salt og peber. Damp dem i ca. 15 min., til de er hvide helt igennem. Kog hønsebouillonen op i en lille gryde. Tilsæt soyasauce, sukker og resten af hvidløget. Lad det koge ned i nogle minutter. Jævn saucen med majsstivelse og rør hele tiden, til saucen har den rette konsistens. Skær brysterne i skiver og øs sauce over.
|
|
Opskriften er vist 27453 gange,
og udskrevet 603 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer steffen - 2010-08-29 16:23:43 hvad kan man få der til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne