Italiensk citronkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kyllingen igennem, så der bliver 2 halve.
Vask citronen og riv det gule af skallen. Pil hvidløgene og pres dem i citronskallen. Tilsæt salt og peber og bland det godt sammen. Fordel blandingen på kyllingen og læg den i et ovnfast fad. Hæld citronsaften over og lad det trække ca. 1 time. Hak persille og oregano, gem lidt til pynt. Bland krydderurterne med blødt smør og fordel det over kyllingen. Sæt den i ovnen ca. 1 time ved 200 grader C. alm. ovn, til kyllingen er gennemstegt. Server en god skål salat og brød til kyllingen. |
|
Opskriften er vist 43618 gange,
og udskrevet 919 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer niels og lenette - 2012-11-19 11:58:27 mega lækker ret. vi elsker at spise den sammen ;) nyd den venner |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne