Indisk gryderet
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kalkunkødet i store tern
Løg og hvidløg renses og hakkes fint
Ingefæren renses og rives eller skæres i fine strimler.
Varm olien i en stor gryde, brun kødet og tag det op af gryden. Løg, hvidløg og ingefær ristes til løget er let gyldent Krydderierne tilsættes og ristes let Læg kødet tilbage i gryden med evt. væde og tilsæt ca. en halv liter vand Læg låg på gryden og lad retten simre i 30 min. Hæld væden fra tomaterne og kom dem i retten Retten simrer nu yderligere 30 min. Yoghurten tilsættes. Serveres med løse ris og grovbrød. |
|
Opskriften er vist 129168 gange,
og udskrevet 3587 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Bengtson - 2009-02-09 17:37:17 Istedet for almindelig karry, brug gurkemaje, Stødt koriander og lidt garam masala. Prøv også med ca 2 dl. kokosmælk. Det gør retten MEGET bedre Lisbet - 2008-10-04 18:45:37 Jeg synes, at der er for meget væde i retten. Næste gang vil jeg prøve med det halve Kirsten - 2008-08-27 20:04:31 Super opskrift. Idet jeg var udgået for karry, brugte jeg istedet rigeligt med stdt. koriander, cayennepeber og lidt gurkemaje(mest for farvens skyld) og ekstra af spidskommen. Derudover kom jeg en snittet Squash i for at få ekstra grønt ligesom jeg brugte friske tomater i både (med skræl). Det grønne fra squashen og det røde fra tomaterne er indbydende ud. Og det smagte himmelsk. cille - 2005-01-01 01:01:01 det er rigtig lækkert hvis man bruger friske flåede tomater. Dvs. man skolder friske tomater i kogende vand og flår dem og koger dem med. Karina - 2005-01-01 01:01:01 Det er en rigtig lækker ret, kom evt. fersken,squash,aubergine i. mona - 2005-01-01 01:01:01 også god hvis man koger 4 dl ris med i retten+1/2 l vand ekstra. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne