Stegte saltsild

Stegte saltsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 saltsild
 
 Sennepsauce:
6 spsk.dijonsennep
2 spsk.farin
1 dl.neutral olie
1 spsk.fintrevet peberrod
1000 g.løg
 smør
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
6 saltsild, der fileteres og vandes ud natten over. Tørres grundigt og steges sagte, først på kødsiden, vendes og steges, til skindet er sprødt.

Spises lune med:
Sennepsause - som røres dagen før af: dijonsennep, farin , neutral olie, fintrevet peberrod, løg, der steges til bløde løg i smør tilsat sukker.





karakterer:
Opskriften er vist 18038 gange,
og udskrevet 379 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu