Stegte saltsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
6 saltsild, der fileteres og vandes ud natten over. Tørres grundigt og steges sagte, først på kødsiden, vendes og steges, til skindet er sprødt.
Spises lune med: Sennepsause - som røres dagen før af: dijonsennep, farin , neutral olie, fintrevet peberrod, løg, der steges til bløde løg i smør tilsat sukker. |
|
Opskriften er vist 17976 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne