Riselamande
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ris, mælk og flækkede vaniljestænger koges i en gryde ved svag varme under låg i 40 min. Vaniljestænger tages op, og grøden afkøles helt.
Grøden røres med sukker og mandler. Fløden piskes og vendes i. Opbevares i køleskab indtil servering. |
|
Opskriften er vist 26408 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-12-16 18:19:10 En god ide er at putte lidt portvin i selve ris ala menten, det runder smagen af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne