Italiensk blomkålssuppe
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skyl blomkålen og del den i buketter.
Kom 2 hele fed pillede hvidløg i en gryde med olivenolien og lad dem brune en anelse i olien. Brun også de aftørrede blom-kålsbuketter. Hæld vand ved til det lige er dækket. Tilsæt eddiken og lad suppen koge til blomkålen er mør (10-15 min.).
Skær brødet i terninger og rist dem gyldenbrune i en pande med smør tilsat det pressede hvidløgsfed.
Server suppen med friskhakket persille, brødterninger og parmesanost drysset over.
|
|
Opskriften er vist 36437 gange,
og udskrevet 690 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer charlotte - 2011-07-17 14:45:36 Var vildt skuffet over den. Ville lave den som forret, men smed den ud i stedet. Syndes den er for sur, selv om jeg fulgte opskriften. Elsker ellers blomkålsuppe mig - 2007-09-06 12:58:58 lyder til at være en spændende opskrift, glæder mig til at lave den i aften, skal nok fortælle om resultatet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne