Italiensk blomkålssuppe

Italiensk blomkålssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pænt stort blomkålshoved
3 fedhvidløg
1 stort bdt persille
1 dl.hvidvinseddike
1 dl.olivenolie
0.5 daggammelt franskbrød
15 g.smør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skyl blomkålen og del den i buketter. Kom 2 hele fed pillede hvidløg i en gryde med olivenolien og lad dem brune en anelse i olien. Brun også de aftørrede blom-kålsbuketter. Hæld vand ved til det lige er dækket. Tilsæt eddiken og lad suppen koge til blomkålen er mør (10-15 min.). Skær brødet i terninger og rist dem gyldenbrune i en pande med smør tilsat det pressede hvidløgsfed. Server suppen med friskhakket persille, brødterninger og parmesanost drysset over.





karakterer:
Opskriften er vist 36437 gange,
og udskrevet 690 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-17 14:45:36
Var vildt skuffet over den. Ville lave den som forret, men smed den ud i stedet. Syndes den er for sur, selv om jeg fulgte opskriften. Elsker ellers blomkålsuppe

  -   2007-09-06 12:58:58
lyder til at være en spændende opskrift, glæder mig til at lave den i aften, skal nok fortælle om resultatet.