Oksekød i østerssauce
Hovedingrediens : Oksekød - Okseculotte Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Dup kødet tørt. Skær på tværs af fibrene i rektangulære skiver 2,5x4 cm og 6 mm's tykke. Læg kødet i en temmelig stor, dyb skål.
Tilbered marinaden: bland salt, sukker, soyasauce, peber, vin med kødet. Rør det sammen. Drys kartoffelmelet over. Tilsæt i spsk vand og rør i samme retning til kødet er dækket og De vanskeligt kan fortsætte. Tilsæt det resterende vand og rør igen. Dette vil gøre kødet fløjisbiødt og mørt, når det steges. Lad det marinere i køleskab i 30 minutter. Bland olien i. Tilbered saucen: hæld kartoffelmelet i en lille skål, rør vand eller suppe i så det blandes godt og tilsæt så østerssaucen. Skyl og gør aspargesen i stand. Snit diagonalt i tynde skiver, så de kan koges hurtigt og let opsuge saucen. Opvarm en wok over kraftig varme, til den ryger. Tilsæt 4-5 spsk af olien og slyng den rundt. Tilsæt hvidløg, ingefær, hvide forårsløg i hurtig rækkefølge. Rør flere gange for at frigive deres aroma, og tilsæt så kødet. Vend og skub med wokske eller spatel ca. i minut. Hæld vinen i langs wok'ens sider, og rør mens den syder. Læg det op på et varmt fad så snart det er holdt op at syde, men lad lidt af olien blive tilbage. Tilsæt i spsk olie yderligere. Tilsæt aspargesen og lynsteg den i 1 minut. Smag til med salt, dryp vand i, skru ned for varmen, læg låg på, og lad det dampe i minut. Skub aspargeserne ud i siderne af wok'en og hæld den godt rørte sauce i midten. Kom kødet i, så snart saucen bobler, tilsæt det grønne forårsløg, og rør det sammen til det er varmt. Anret det på et varmt fad. Server det straks. Dryp sesamolie over ved bordet efter behag. |
|
Opskriften er vist 29919 gange,
og udskrevet 600 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mogens Larsen, Tingmarken 8 5700 Svendborg - 2012-11-20 09:54:04 Det er en god opskrift men noget rodet i beskrivelsen. Med venlig hilsen Mogens Larsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne