Ingefærsyltede grønne valnødder med biurkesparfait
Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Nødderne (i skallen) prikkes med en gaffel, og skal derefter ligge i koldt vand i 10 dage, idet vandet udskiftes dagligt.
Herefter koges de halvt møre i vand. Lad dem løbe af og kom dem atter i gryden med sukkeret, vand, eddike, vanille og ingefærrod skåret i mindre stykker. Bringes i kog og simrer til nødderne er møre. De syltede nødder kan hældes på steriliserede (skoldede) glas i deres lage. Birkesparfait: Æggeblomme og sukker piskes lyst og let i en skål over vandbad. Fløden piskes gradvist i og cremen piskes videre til den er jævn og let. Afkøles, tilsættes birkes og fryses i ismaskine. Anret isen omkranset af syltede valnødder. Tips: Isen kan også laves uden ismaskine, enten ved at den piskes igennem flere gange under indfrysningen, eller den laves med piskefløde. |
|
Opskriften er vist 10671 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne