Norske smultringe

Norske smultringe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidJul

Oprindelsesland : Norge

NorgeIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
250 g.sukker
5 dl.Cremefraiche
1.5 dl.mælk
4 tsk.hjortetaksalt
2 tsk.kardemomme
750 g.hvedemel
 
 olie eller palmin til at koge kagerne i
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen godt sammen. Lad den hvile i en halv time, og rul den derefter ud i cirka 1 cm's tykkelse.

Stik smultringene ud, så de danner en cirkel med hul i midten, og kog kagerne lysebrune i varm olie eller palmin. Løft dem op af olien med en hulske, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Opbevar ringene i en kagedåse med tætsluttende låg.





karakterer:
Opskriften er vist 26767 gange,
og udskrevet 425 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-25 10:00:24
alt for megen væske, skær ned til 2-2½dl