Norske smultringe
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Oprindelsesland : Norge Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen godt sammen. Lad den hvile i en halv time, og rul den derefter ud i cirka 1 cm's tykkelse.
Stik smultringene ud, så de danner en cirkel med hul i midten, og kog kagerne lysebrune i varm olie eller palmin. Løft dem op af olien med en hulske, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Opbevar ringene i en kagedåse med tætsluttende låg. |
|
Opskriften er vist 26229 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2007-11-25 10:00:24 alt for megen væske, skær ned til 2-2½dl |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne