Østershatte, ristede i ovn
Hovedingrediens : Svampe - Østershat Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : BB Indsendt : Red : |
|
|
Østershattene rengøres ved at det groveste af stokkene fjernes og de flås evt.(fra stilkenden fjernes "huden" ved at trække den væk fra stilk-enden). Østershattene deles i passende stykker - dette gøres nemmest og pænest ved at rive dem i stykker fra yderkanten ind mod stilk-kanten - altså på langs af lamellerne.
Oliemargarinen hældes i en plastpose og østershattene kommes i posen, hvorefter de forsigtigt vendes rundt så der kommer lidt oliemargarine på alle stykkerne. Herefter hældes de ud på en bageplade der er beklædt med bagepapir. De fordeles så de ikke ligger ovenpå hinanden. Der drysses lidt fint salt over og pladen sættes i ovnen ved 200 gr. (gerne varmluft) i 10-20 min. (alt efter mængde og størrelse) til østershattene er møre og lidt sprøde i kanterne. Serveres som tilbehør til en god (hakke-) bøf. |
|
Opskriften er vist 35280 gange,
og udskrevet 953 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Holmgaard - 2015-12-08 16:42:15 Kan de fryses efter saltning |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne