Pighvar med kartoffelskæl og safransauce
Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar Indsendt : |
|
|
Mousseline:
Laks og æg blendes til en blank masse og fløden tilsættes langsomt, køres i blender til den er jævn. På fiskestykkerne smøres først mousselinefarsen, dernæst lægges "kartoffelskællene". Fisken kommes på en smurt plade og sættes under grillen i ovnen og grilles 10-15 minutter. Sauce: Fiskefond, hvidvin og safran reduceres til det halve. Monteres med koldt smør. Tomatconcassée: Tomaterne ridses i toppen, blomsterarret skæres væk. Tomaterne dyppes et øjeblik i kogende vand. Skindet fjernes, tomaterne skæres i kvarter, kerner og saften fjernes. Tomaterne skæres i små firkanter. Noritang: Noritang udblødes i koldt vand og skæres i små stykker. Fisken anrettes på safransaucen. Tomatconcasse og tang kommes på saucen. Kan serveres med: løse ris, hvide kartofler, brød, flutes, eller små butterdejstrekanter. Variationstips: Der kan i stedet for pighvar også anvendes sandart, slethvar eller helleflynder. |
|
Opskriften er vist 15337 gange,
og udskrevet 312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne